Mozgásszervi fájdalmak megszüntetésében, izom-, ín- és csontsérülések gyors gyógyításában segítek! Módszerem a lehető leggyorsabb és legolcsóbb megoldás az Ön problémájára!

Egy jól összeállított gyógytorna program: gyógyír fájdalmaira!

Bemutatom Önnek, hogyan és milyen eszközökkel érheti el a legkisebb idő és pénzbefektetéssel mozgásszervi eredetű fájdalmainak jelentős enyhülését!
Az elmúlt 6 évben  jelentős tapasztalatokra tettem szert a Veszprém Megyei Kórházban és a házibeteg-ellátásban történő gyógytornáztatásban. Betegeim  gyakran panaszkodnak, hogy ha megfogadnak egy gyógytornászt és heti több alkalommal házhoz hívják, vagy elmennek a tornatermébe, az alkalmanként – Veszprémben, és Veszprém környékén – legalább 4-5000 Ft-ba kerül, nem szólva az utazás költségeiről és a kapott időponthoz történő alkalmazkodás  kényelmetlenségeiről. Ráadásul a kezelés minden alkalommal szinte ugyanazokból a gyakorlatokból áll. Sajnos sok embernek nincs 30-40 ezer forintja erre a célra, pedig nagy szüksége volna rá! Eljött az idő, hogy úrrá lehessenek ezen a problémán!

Megszületett a „Melindatorna”!

Egy egyéni módszer, amely tartalmazza: az önálló munkavégzés lehetőségét a szükséges személyes támogatást („beteg kezét nem elengedve”) emellett: időtakarékos és költségkímélő. A módszer nélkülözhetetlen része egy speciális, személyre szabható, egyéni gyógytorna gyakorlatokat tartalmazó DVD program, melynek segítségével lehetővé válik, hogy a gyógyulni vágyók saját TV készülékükön követhessék, és velem együtt végezhessék az általam diktált és tornázott tréninget. Hiszem, hogy ennek rendszeres végzése, időnkénti ellenőrzésemmel Önt is képessé fogja tenni mindennapi tornaadagjának fájdalommentes elvégzésére!

Programom fő elemei:

  1. Egy személyes torna keretében felmérem állapotát.
  2. Elkészítem speciális, kimondottan az Ön személyére szabott egyéni gyógytorna mozdulatsorát.
  3. Összeállítom és egy újabb személyes tornát követően átadom Önnek a testreszabott programot tartalmazó DVD-t, melynek segítségével csak a szorgalma szabhat határt állapota javulásának.
  4. Egy későbbi egyeztetett időpontban (kb. 3 hét elteltével) ellenőrzöm milyen eredményeket sikerült elérnie. Szükség esetén új DVD-t állítok össze.

A kezeléscsomag tartalmazza az állapotfelmérést, a háromszori egyéni gyógytornát, és az általam készített, speciálisan az Ön problémájára adaptált mozgássort tartalmazó DVD-t, mely segítségével akár 10 kezelés árát takaríthatja meg!

Forduljon hozzám bizalommal!

“…Hogy a mozgás újra öröm legyen!”